http://menjarigaudir.blogspot.com.es/2012/12/carrot-pie-pastis-de-pastanaga-dukan.html?spref=fb
CARROT PIE (PASTIS DE PASTANAGA) DUKAN
Ja va temps vaig publicar una recepta de pastis de pastanaga, avui porto una altra versió que porta una cobertura amb gust de xocolata que el fa irresistible.
I que dir de les seves propietats!
És la més mineralitzant i vitaminant de totes les arrels. Serveix per l'anèmia, és antidepressiva, vigoritzant, diürètica, antioxidant, protector de la pell, millora la vista, elimina còlics, dissipa gasos, facilita la menstruació...
Ja vegeu, no hi excuses per no menjar aquest vegetal!
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1/4 CS segó de civada i 1/4 CS segó de blat per persona
TOLERATS:
Ingredients:
175 gr. de pastanaga
1 ou
2 clares
1 CS gluten de blat
1 CS segó de civada
1 CS segó de blat
2 CS lli molt
1 sobre de llevat químic
1 CS edulcorant líquid apte per a cocció
1 iogurt natural descremat
1 CC aroma de coco
1 CC aroma de mantega
1 CC aroma de vainilla
1 CC canyella
1/2 CC gingebre
un polsim de nou moscada
Cobertura:
50 gr. llet en pols descremada
3 o 4 CS llet descremada
1 CS edulcorant líquid
1 CC aroma de xocolata
Decoració: Dukancilla:
2 CS cacau desgreixat sense sucre
2 CS formatge batut 0%
1 CS edulcorant líquid
1 o 2 CS llet descremada
Elaboració:
- Pre escalfar el forn a 180º.
- Barrejar bé tots els ingredients i posar en un motllo rodó d'uns 22 cm.
- Fornejar 30 minuts (comprovar que estigui fet punxant-lo amb un ganivet, si surt net ja està sinó deixar-lo una estona més).
- Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.
- Barrejar bé tots els ingredients.
- Barrejar bé tots els ingredients.
Muntatge:
- Estendre la cobertura per la part de dalt del pastís i decorar amb dukancilla.
No hay comentarios:
Publicar un comentario